Videoproducties

Op zoek naar een mooie video voor op je website?

Meet the team

Maak kennis met onze creative transformers

Storytelling video’s

Wij maken storytelling video’s waarbij jouw unieke verhaal op filmische wijze van het beeld afspat! Wij doen dat met een team van gepassioneerde filmmakers!

★ Ben jij een ondernemer met een jonge honden mentaliteit?

★ Wil jij zichtbaar worden via video op een verrassende wijze?

★ Wil jij geen saaie corporate film, maar een prikkelende video met een goed storyboard die op filmische wijze is opgenomen?

★ Wil jij een video waarbij jouw authentieke verhaal helder en duidelijk wordt gecommuniceerd en bij jouw doelgroep direct via de beleving binnenkomt?

★ Geloof jij ook in de kracht van humor?

Wij weten jouw boodschap om te vormen in een creatief concept met een ludieke twist!

Videoportretten

Ben jij op zoek naar een mooie video voor op je website waarin jij helemaal jezelf bent? En vertelt wat jij de wereld hebt te bieden?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

We maken deze video compleet op maat, waarbij jouw unieke zelf helemaal naar voren komt doordat wij de juiste prikkelende vragen aan jou stellen.

Kijk hiernaast voor een aantal videoportretten die wij hebben gemaakt.

Prijs voor deze video’s zijn op aanvraag.

Videoportretten

Ben jij op zoek naar een mooie video voor op je website? Waarin jij helemaal jezelf bent en laat zien wie jij bent? En wat je de wereld hebt te bieden?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Kijk hiernaast voor een aantal videoportretten die wij hebben gemaakt.

We maken deze video compleet op maat, waarbij jouw unieke zelf helemaal naar voren komt. Daarin stellen we jou de juiste prikkelende vragen. We bieden dit aan voor een bedrag van € 1000 euro.

Voor meer info www.mojocreations.com
 

Instructievideo’s

Verder bieden we instructievideo’s aan waarin we stap voor stap uitleggen hoe jouw mooie product of dienst werkt. Wil jij middels een video jouw klanten laten ervaren wat jij hen hebt te bieden?

Instructievideo’s

Verder bieden we instructievideo’s aan waarin we stap voor stap uitleggen hoe jouw mooie product of dienst werkt. Wil jij middels een video jouw klanten laten ervaren wat jij hen hebt te bieden?

Video op maat

Wil je liever een video of videocampagne op maat?

Dat kan uiteraard ook! Wij steken de koppen bij elkaar en zetten ons creatieve brein in om voor jou een uniek videoconcept te maken! Vraag vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier hier in te vullen.

Meet the team

Ons team heeft een passie voor het vertalen van jouw mooie en authentieke verhaal naar mindblowing filmische video’s. Zie het als een korte film over jouw leven als ondernemer. Bij Dimension TV noemen wij elk lid binnen het team een “creative transformer”.

Valentine Berning

Creatief producent

Valentine is een creatieve duizendpoot, een ideeënkanon en een ondernemer pur sang. Zij is werkzaam als creatief producent en filmmaker. Daarnaast is zij de founder van Dimension TV. Ze stroomt over van de ideeën en helpt jou graag met het concreet en persoonlijk maken van jouw verhaal op video. Zij zal de persoon zijn die in eerste instantie contact met jou heeft. Dit doet ze op een persoonlijke en flamboyante manier. Ze brengt jou terug naar je kern en je ware droom en wat jij de wereld hebt te brengen. Vervolgens helpt ze jou stap voor stap jouw verhaal concreet te maken en vindt de conceptontwikkeling van jouw video plaats. Ze komt bij je terug met een storyboard die je in alle opzichten zal verrassen.

Laerke Nissen
Evelien Gerrits
Suzanne van Dongen
Judith Knubben
Dervin Curiel
Share This